სამუშაო განაკვეთი: ორშაბათი-პარასკევი, 10:00-17:00;
სტაჟირების ხანგრძლივობა: 3 თვე (შესაძლო დასაქმების პერსპექტივით)
ძირითადი ფუნქცია-მოვალეობები:
 სისტემაში დანერგილი ხარისხის უზრუნველყოფის პროცედურებისა და დოკუმენტების განახლებაში მონაწილეობის მიღება;
 პროდუქტის შეფასების პროცესში ჩართულობა დადგენილი სტანდარტების შესაბამისად;
 რესტორნების QA აუდიტების პროცესში მონაწილეობის მიღება;
 საჩივრების მართვის პროცესში ჩართულობა;
 QA რეპორტების დამუშავება და პერიოდული ანალიზი;
 ხელმძღვანელთან ერთად ხარისხის უზრუნველყოფის პროექტებში ჩართულობა.
საკვალიფიკაციო მოთხოვნები:
 უმაღლესი განათლება ან დამამთავრებელი კურსის სტუდენტი სასურსათო ტექნოლოგიების/ საბუნებისმეტყველო მეცნიერებების მიმართულებით;
 ინგლისური ენის მაღალ დონეზე ფლობა (B2/C1);
 HACCP- ის სტანდარტების ცონდა ჩაითვლება უპირატესობად.
 სტაჟირება /სამუშაო გამოცდილება კვების ინდუსტრიაში ჩაითვლება უპირატესობად;
 MS Office-ის მაღალ დონეზე ცოდნა.
პიროვნული თვისებები:
 ორგანიზებულობა, დეტალებზე ორიენტირებულობა;
 პრიორიტეტების განსაზღვრისა და დროის მენეჯმენტის უნარი;
 კომუნიკაციისა და გუნდური მუშაობის უნარი;
 პროცესების ანალიზის უნარი;
 განვითარებაზე ორიენტირებული.
დაინტერესების შემთხვევაში გამოაგზავნეთ თქვენი რეზიუმე მეილზე employment@tsu.ge
